Про компанію

Про нас

Компанія «Апе Голд» з 2001 року спеціалізується на виробництві та доставці питної води та льоду по Києву та області. Технологію очищення питної води негазованої «Апе-Голд» розроблено відповідно до рекомендацій Міжнародної Асоціації виробників бутильованої води (IBWA), підтверджено гігієнічним висновком МОЗ України та Сертифікатом відповідності УкрЦСМ. Випуск якісної продукції та безпечної – основне кредо в нашій роботі. Вода «Апе Голд» може бути використана для пиття, приготування їжі та напоїв, прийому ліків, купання немовлят. Її склад та фізичні характеристики сприятливі для організму тому що мають збалансований склад мікроелементів.

Як ми дбаємо про якість води

Вода «Апе Голд» має СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ, виданий на підставі досліджень у Науково-дослідному центрі випробувань продукції ДП «Укрметртестстандарт».
Вода розливається в спеціальні полікарбонові сулії, матеріал яких не впливає на склад води. Вода доставляється клієнтам свіжою.
Вода, пляшки та пробки також сертифіковані.
Своєчасно – лабораторія проводить аналіз якості води за основними фізико-хімічними та органолептичними показниками.
Виробничий контроль за розливом та роботою обладнання ведеться за затвердженою директором підприємства «Програмою якості».
Щомісяця – проводиться контроль води за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками відповідно до “Робітничої програми” згідно з Договором з Київським міським лабораторним центром Держсанепідемслужби України.
1 раз на квартал відбувається інспектування, аудит та технічний контроль цеху з розливу води Національним органом із сертифікації Системи сертифікації УкрСЕПРО.
1 раз на 6 місяців вода «Апе Голд» проходить випробування якості в Науково-Дослідному Центрі випробувань продукції відповідно до Сертифікату якості за розширеною схемою контролю на найсучаснішому лабораторному обладнанні:

  • фізико-хімічними показниками (рН, лужність, кальцій, магній, мідь, поліфосфати, сухий залишок, цинк)
  • санітарно-токсікологічні показники (амоній, кадмій, кремній, миш’як, молібден, натрій, нітрити, свинець, фтор)
  • органічні показники (хлороформ, тригалогенметанини, формальдегід, перманганантна окислюваність)
  • мікробіологічні показники (загальне мікробне число, бактерії групи кишкової палички, патогенна мікрофлора)
  • радіонуклеотиди (цезій, стронцій)